Downloaden \ DOWNLOAD Polariteits- en informatiegeneeskunde gratis boek PDF EPUB

Annik Mollen

DOWNLOADEN


Polariteits- en informatiegeneeskunde 1e druk is een boek van Annik Mollen uitgegeven bij Garant Uitgevers. ISBN 9789085750154

Het menselijk lichaam is, zoals alle leven op aarde, onderhevig aan de wetten van de natuur of de fysica. De spanning tussen een positief en een negatief geladen pool is daarbij een basisbeginsel, een structuur waarrond alle leven is opgebouwd. Polariteits- of informatiegeneeskunde bekijkt het lichaam vanuit deze invalshoek en geeft zo een opmerkelijke nieuwe invulling van begrippen als `gezond zijn’, `ziekte’ en therapeutische behandelingen.
Inzichten uit zowel de westerse als de traditionele oosterse geneeskunde vinden er een synthese. Iemand is gezond wanneer de cellen van alle organen goed functioneren. Indien de celstofwisseling een bepaald ritme aanhoudt, `weten’ cellen welke functies ze moeten vervullen. In dit opzicht leunt deze geneeskunde aan bij de genetica. Is dit ritme verstoord, dan treden ziekteverschijnselen op. Deze verstoring kan veroorzaakt worden door bepaalde scheikundige stoffen, want die zijn ook te beschrijven in termen van hun karakteristieke fysische eigen-schappen, zoals elektrische lading, elektromagnetische lading en calorische waarde. Hier slaat polariteitsgeneeskunde de brug naar de traditionele oosterse geneeskunde, want ook de Japanse begrippen yin en yang refereren naar deze fysische eigenschappen.`Yange’ stoffen hebben een positief elektrisch karakter en zijn in staat de celstofwisseling te vertragen. Hierdoor ontstaan stagnatie en opstapeling van afvalstoffen. `Yinne’ stoffen vertonen een negatief elektrisch karakter en bewerkstelligen net het tegenovergestelde. Ze wijzigen het celmilieu zodanig dat een toename van het celtransport en de celspanning optreedt. Deze dualiteit vormt de basis van het verschijnsel `polariteit’ en de toepassingen in de polariteitsgeneeskunde. Welke implicaties hebben deze inzichten voor de medische praktijk? De auteur beschrijft veel voorkomende aandoeningen als kanker, diabetes, chronisch vermoeidheidsyndroom enz. als polariteitstoornissen en legt uit hoe ze biofysisch behandeld kunnen worden. Ook de belangrijkste toepassingen van de informatiegeneeskunde komen concreet aan bod. Voeding, medicatie, voedingssupplementen, kruiden, plantenextracten en homeopathische middelen kunnen onze celstofwisseling be nvloeden. Ook emotionele en mentale processen, en de toestand van onze leefomgeving, grijpen in belangrijke mate in.

9789085750154

Inhoud

Taal

Nederlands

Bindwijze

Paperback

Druk

1

Aantal pagina's

144 pagina's

Illustraties

Nee


Prijslijst voor boeken:

Polariteits- en informatiegeneeskunde.PDF – EUR(0.00€)

Polariteits- en informatiegeneeskunde.EPUB – EUR(0.00€)

Polariteits- en informatiegeneeskunde.MOBI – EUR(0.00€)

Polariteits- en informatiegeneeskunde.TXT – EUR(0.00€)

Polariteits- en informatiegeneeskunde.MP3 – EUR(0.00€)

Polariteits- en informatiegeneeskunde BOEK


Op de startpagina van de website U kunt het gratis e-moss, audioboek voor elk apparaat downloaden: Iphone, Android, iBook, Kindle, Tolino, Pocket, Kobo, Nook en anderen. U kunt het boek ook online lezen. Beste boeken alleen haar !!!

TAGS:

Downloaden Polariteits- en informatiegeneeskunde Eboek

Gratis downloaden Polariteits- en informatiegeneeskunde DOC

GRATIS lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde e-boek

Lezen 9789085750154 Rtf

Online lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde Fb2

Lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde mobi

Lezen 9789085750154 Ibook

Online lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde DJVU

Online lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde dvd

Lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde Epub

Downloaden 9789085750154 doc

Gratis downloaden 9789085750154 txt

Gratis downloaden Polariteits- en informatiegeneeskunde FB2

Gratis downloaden Polariteits- en informatiegeneeskunde doc

Gratis downloaden Polariteits- en informatiegeneeskunde DOCX e-boek

Online lezen Polariteits- en informatiegeneeskunde Epub boeken

Lezen 9789085750154 boek mp3

Gratis downloaden Polariteits- en informatiegeneeskunde djvu boek

Download Polariteits- en informatiegeneeskunde Cd

Gratis download Polariteits- en informatiegeneeskunde cd

Speel gratis 9789085750154 audioboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *